learn wisdom by reflection, imitation and experience

Selesai paper TEST 1 !!!!!

Assalamualaikum...

alhamdulillah alif dah selesaikan TEST pertama untuk semester pertama nih...fuh, mencabar jugak lah soalan-soalan dan ade jugak soalan yang terpaksa alif skip sebab alif memang tak boleh nak jawab (frankly speaking)...huhuhu... tawakkal aje lah..

hari ni dah nak masuk 2 minggu alif batuk dan selsema...ntah lah, rase macam badan ni kurang sihat je sekarang. mungkin cuaca tak menentu kot...kejap panas kejap hujan (hari ni hujan sepanjang hari).

Akhirnya, hari ni alif dapat jugak memiliki dudel dari cik cempaka... walaupun agak lama masa diambil( alif faham sebab bukan mudah nak luang masa untuk berdudel). Jom kita sama-sama usha betapa comelnya alif dalam versi dudel cik cempaka ni...

Share:

10 komen:

Eyda Dania said...

alhamdulillah da abs test....xshat je..better jmpe doktor...da lme sgt 2 kn..jaga kesihatan tw..>_<

Nazz@Purple said...

comel dudel tu..alif jaga diri..cuaca memang tak menentu skrang ni..

DoodleLicious said...

kalo sakit lagi, call cy yer, nnt sy leh hantarkan gie hospital...kite kan dekat jerr,,hihi

wan nurul hezrina said...

cumiil doodlenye..jaga kesihatan nnt tak leh jwp exam=)

Anif Abdullah| AA said...

skunk cuaca susah nak jangka.. get well soon..

Ahmad Haziq Azlan said...

hujung tahun.....musim hujan....kat johor tiap hari hujan....

3no gr33ny said...

best la dapat doodle ek..hehe..
hope sahabat jaga diri yer

merahitujambu said...

comelnyaa...good luck yaaa

Edy Fee said...

at least dh selesai sikit..hehe aku belum mula..mlasnye nak bace buku.heheh

anamizu said...

wahhh dah setel TEST 1 eh alif?
moge2 result paper tu nti gud :)
wahhhh dudel CC buat mmg comel2!
mcm dudel alif jugak.. msg2 ade
keunikan =)






luv,
cik ana

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support