learn wisdom by reflection, imitation and experience

Tanya Pendapat: Sweet Couple



assalamualaikum...???

sweet couple ni macam mane ye????
pasangan tu kene buat-buat muka sweet ke???
atau couple terkena diebetes mellitus????


???

Anda dan couple anda macam mane pula?
Ape pendapat anda tentang sweet couple ni..???

Share:

27 komen:

Cik Kay Jue said...

sweet couple?? entah la..:)

Cik Asfz said...

sweet couple tu mungkin macam nama gula-gula jek..HAHA

no komen :)

QasehSuci said...

Erk! Swett couple? Erm...agak2nya btl kot couple tu kena wat muka swett ala2 comel gitu...hehe he x tau la alif...

Ahmad Haziq Azlan said...

saya single lagi....

budaknerd~ said...

sweet couple tu bila 2-2 tak hipokrit antara satu sama lain. sweet couple jugak bila even dieorang couple tp they like best frens :) sharing all their probs :)

Nalisa Syahira said...

no comment . hewhewhew

Nurul Iman Rosman said...

takde couple, takde pakwe, saye single.

so, no comment ;)

keri ikhwan said...

sweet couple tu bila mereka dah kawen, klu blum xleh pnggil sweet

CekbOlat-bOlat said...

sye belum kapel.. n cpel itu tak ade dlm ISlam.. cuma nikah ^^ sekian

heheh ^^

mieyavernello said...

sweet couple tu means pandai handle n pham pasangan masing2...
salu tgok pasangan gduh2 depan owg,,tu sweet kew???ta kan ...???
nk taw lagi sweet bile dah kawen...
haaa...SWEET NYEW!!!!!

ShahzCudin said...

aku sour couple..slalu msm muka tp still couple..kuikuikui

3no gr33ny said...

xpernah pula hamba nengok couple yang blom kwin as sweet couple..

sweet couple pd pandangan mata kasar hamba biasanya pasangan yang dah berusia..warga emas terutamanya..masih lagi take care each others dan ada romantik yang tersendiri...

hamba akan tersenyum sendiri bila tgk psgn pak cik mak cik cmtu (^_^)

sweet sgt3..!!

Cik Cempaka said...

manja n nakal..ouh sooo sweettt..
hihihi

Eyda Dania said...

sweet couple ialah..masing2 memahami..n xde r trlalu mengongkong pasangan...tp owg slalu kate...sweetnye bile bercinta lpas kawen..haha

nasha sanza said...

sweet couple..tak tahulah maksud dia,tapi pendapat la,pasangan romantik tapi selepas ada ikatan yang sah..

Nadzirah K. said...

no comment,hehehe...
sbb xde couple pun :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

blognizamlah said...

soalan paling payah nihh, x reti nak menjawab...myb ikut pandangan individu kot... ade yg kate, sweet..ade yg kate ala2...so ntah laa...g pun saya solo lg..hahaa...^^

p/s: lagi sweet kalau brcouple lepas kawen

Anif Abdullah| AA said...

suka main guli sama-sama kut. haha

slumberdek said...

sweet couple....mereka sangat serasi bersama la kot....

Sunah Sakura said...

sweet couple tu suami isteri yang sangat sweet...

NAZRUL AZAT said...

sweet couple = pasangan yg menerima seadanya diri pasangan masing2 dahulu, kini dan selamanya

merahitujambu said...

sweettttt

Iffah Fakhira said...

' sweet couple tu mngkin y romantik kot .

::FAIZ FARISH:: said...

saye single.... siankan

konde said...

sweet couple = romantis

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

sumpah tak tau :D

Edy Fee said...

sweet la kot perangai diorang..tp aku mmg tak sweet..hehehe nak msj aweks pon semniggu skali mlas

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support