learn wisdom by reflection, imitation and experience

Header Berubah Lagi..

Assalamualaikum...

Tadi saja-saja alif godek google terjumpa dengan tulisan kaligrafi arab ni... maklumlah kan dah nak dekat Ramadhan nih...aura-aura islamik tu kene biaskan sikit...hehe...lepastu alif try buat header yang macam kat atas tu...



ni header alif sebelum ni
ni header baru alif


Amacam kawan2???  OK tak header baru ni??? header2 lama alif masih simpan dan akan guna pada masa yang akan datang..hehe.. kalau ade yang tak suka ke, yang suka ke, sila beri pandangan ye...

hargai sangat pendapat kawan-kawan alif ni..

salam sayang semua!
Share:

39 komen:

mate saya bulat said...

cantek cantek (:

zarulfarhana said...

ok ja cntik...cm na cari tue...

namaakulynn said...

nice nice!islamik. ;)

Ahmad Haziq Azlan said...

lawo tu....
buatkan kat aku free boleh???

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/teknik-pulihkan-virus-hi-how-are-you.html

Zul Fattah said...

nice.. lebih cool.. sesuai dengan blog Alif.. haha.. seorg pemberi motivasi dn nasihat..

iefa ujang said...

cantik... :)

alif ismail said...

@mate saya bulat mekaceh sis MSB...

alif ismail said...

@zarulfarhana mekaceh sis hana... taip je 'islamic word' kat encik google tu..hihi

alif ismail said...

@namaakulynn harap2 diri alif pun akan ke arah islamik lagi lah..huhu..

alif ismail said...

@Ahmad Haziq Azlan boleh2... nanti kite bincang bape kos yg kene caj k..!! haha!!

alif ismail said...

@Zul Fattah mekaceh fattah... teruskan perjuangan suci mu...

alif ismail said...

@iefa ujang thanks sis iefa... cantik secantik ke??hihi

Suhazli said...

alif..buatkan header utk hez 1 boleh?smart la..nak pose ni baru best ada header baru..haha..

serius ni beb!buatkan ye?haha.. gelak lagi..cam xserius je kan?ok serius!!buatkan!!taknak pon xpe..haha

ZWAN SABRI said...

SMART!
mmg sesuai sangatla dengan bulan ramdhan yang akan tiba x lama lagii.. ;)
Good Job! ;)

MySuaraBlog: Nak Peluk Kamu!

alif haris said...

hehhe .. ini header utk ramadhan akan datag eh .. hehehee :D

tp rasanya header before ni lawa lg :)
tp yg ni islamic sikit ^^ hehe

Cik Ct said...

shantek laa header awk.. sy x tau nk bt header.. hmm =(

Mesin Taipku said...

simple but nice...
d^___^b

Edy Zaidi said...

islamic sngt..hehe..but nice

sara zainol said...

suka header yg baru ni.. islamic skit gaya penulisan dia ^^

[k]o{q}i[n] said...

dtg singgah sini...nice blog.. nice header..

..hizamirahim.. said...

nice!
hehe.
:)

Azri Fathurrahman said...

seriusss smart ... macam imam muda punya tulisan .. buat kan satu buleh .. ekekeke .. :D

DoodleLicious said...

ok, nampak islamic ^^

nazira said...

wahhh.. nice.. ni guna software ke ape?

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

nazira said...

wahhh.. nice.. ni guna software ke ape?

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

TheSyafiq Mokhtar said...

smart simple..

teha said...

nice laa yg baru punyee :)

Puan Kutu said...

smart dah tu..,macam tulisan kad raya kan..dh feelin2 puasa n raya nie bila tgok header..kihkih..

Anif Abdullah| AA said...

nice one!! tema ramadan eh lif..hehe..

aleen aiden said...

hee.header baru lebey kewl! ^_*

syafiqakarim said...

nmpak matang dan bergaya.
hahhaa

iPai said...

selama aku kenal ko, dah 3 header aku nampak .. kalau yang dah lama kenal, aku tak pasti berapa banyak header ..

tp aku suka yang sebelum ni .. ala2 stylo lg yg dulu .. yg ni, biasa..

iPai said...

cepat gak ko jawab kan .. takut plak aku .. hehe .. trima kasih r ..


takpe2, aku pun cam ko gak dulu .. lg banyak kot aku ye header .. hahah .. akhirnya dapat gak yg stu ni .. hehe

Rtp Farra Arisha said...

yep, it's really ok! :))

Abu Huzaifah said...

smart and simple... orait dah ni... :)

afeb pilah said...

3s!

simple, smart, santekkk~~

samizul.net said...

Okay.. Cantik n ringkas, ehe.. Lama2 pakai pun okayy.. Hua2.. =D

Apa ya jenis web fon tu?

Jemput Baca
TIP: BLOG DAN BLOGGER GAYA MSS

TeAqArH said...

shantek2

Ahmad Haziq Azlan said...

aih FOC ada caj jugak ke??? adui.....

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support